Главний "Холостяк" України і герой романтичного проекту Михайло Заливако влаштував романтичне побачення в новому випуску для бігунки з Дніпра. Однак не все пішло за планом.

Під час побачення пара сіла біля каміна з келихами вина і вели невимушену розмову. Однак ідилію порушив дзвінок від іншої.

У однієї з дівчат був телефон і вона могла в будь-який момент зв'язатися з Мішею. І вона вирішила зробити це під час його побачення з іншою.

І Заливако повівся на цю провокацію і не проігнорував, підняв трубку від іншої, коли поруч сиділа дівчина в романтичній обстановці.

Даша вирішила не робити драму з такої поведінки конкурентки і хлопця і просто відволіклася на келих сухого вина. І зробила вигляд, що нічого не відбувається, хоча було видно, що їй ситуація дуже неприємна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"#Холостяк. Будь-яку" незрозумілу " ситуацію можна вирішити келихом білого сухого. А як би ви відреагували на дзвінок від іншої протягом вашого побачення?👇", - сказано в повідомленні.

Українки по-різному відреагували на такий вчинок і відзначили, що у чоловіка досить дивна поведінка і назвали Дашу молодцем, припустивши, що і самі так само відреагували б.

"А хто прийшов ,хто дзвонив?", "Мені взагалі здається ведмедик соп'ется 😂 🤣 що ні побачення п'є 😂 що ні день п'є😂 🤣", " вона молодець. Я б так само реагувала👏", " дуже дивна поведінка цього чоловіка! Як ото здрасьте", " дивлячись як поведе себе мій партнер, якщо скаже, що він зайнятий, передзвонить, то це нормальна чесна ситуація.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостяк" Михайло Заливако розповів секрет, як знайти "свою" людину.

Як повідомляв "Знай.uа", спа від" Холостяка " Заливако розділив учасниць на два табори.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостяк" Михайло Заливако встав у позу з невідомими жінками, разом з ними веселиться у Львові.