Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Їй вже 32 роки і вона продовжує радувати шанувальників дуже відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч чоловік. Вона популярна завдяки епатажній зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Зараз Анастасія в черговий раз опублікувала в профілі відповідь на питання одного з шанувальників.

дівчина запитує у "пацанки": "Хлопець в листуванні з іншого пише, що любить її. Але у них не було нічого. Пробачити?"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Звідки ти знаєш, бл*ть, що у них нічого не було. Тому що, він так і сказав, напевно, так? А ти - так, так, звичайно... Я тобі вірю, бл*ть", - відповіла Анастасія Покрищук.

"Ця маска реально створена для твоїх відповідей🔥 😂", "Треба народити. Кращий засіб від усіх зрад хлопців", " Настя, клас!!! 🔥🔥🔥",- написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, сама перероблена пацанка Покрищук поставила на місце хейтерів: "Ніколи не робили..."

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена пацанка Покрищук "накачала" сталевий прес під скальпелем хірурга: Оновлене тіло

Знай.ua писав, сама перероблена пацанка Покрищук розповіла про планування дітей: "Це розкіш"