Український радіо- і телеведучий Макс Назаров розповів, як його «замовили» в штабі Петра Порошенка. Це сталося після того, як він в ефірі послав колишнього заступника міністра з питань окупованих територій Юрія Гримчака.

Про це телеведучий заявив у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

«Після того, як трапилася ця історія з Гримчаком, на мене прямо в штабі Порошенка було конкретне замовлення мене мочити на «Прямому» каналі. Мені передали принаймні люди, які в курсі», - сказав Назаров.

За його словами, на «Прямому» працюють багато його колег, з якими він спілкується досі.

«Світлана Орловська... Я знаю, що вона може працювати на Порошенка, але при цьому я пам'ятаю все найкраще, що мене пов'язує з нею, коли вона була шеф-редактором NewsOne. І те, що не вона конкретно, а її підлеглі дозволяли проти мене... Тобто вони ж перейшли на особистості», - каже ведучий.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також він розповів про дівчину Христину з «Прямого», яка приходила до нього на кастинг.

«Вона веде щось там на «Прямому» каналі. І вона робить блог про те, який херовий Назаров, який херовий Мураєв, які ми проросійські підошви. Потім вона починає спекулювати і тиснути на те, що нібито я соромлюся справжньою свого прізвища та імені. При цьому у неї Ганапольський, Орловська, Вересень і інші навколо – це все псевдоніми. На якому рівні людина не думає взагалі, що вона робить», - заявив Назаров.

Нагадаємо, Чорновіл заявив, що політтехнологи намагаються зробити з Зеленського другого Порошенка.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів, як нова влада повторює помилки Порошенка.