Анна Сєдокова - популярна українська співачка і екссолістка тріо "ВІА Гра", яка вже протягом довгого часу проживає на території Російської Федерації.

Вона частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік. У минулому році вона вийшла заміж за латвійського баскетболіста Яніса Тімма. Жінка продовжує ділитися публікаціями в Instagram Stories, пов'язаними з її заняттями спортом. Зокрема, це стосується спортзалу і басейну.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Хтось із користувачів поцікавився у Анни, чи може вона розповісти про систему харчування, якої співачка дотримується.

А Сєдокова заявила: "Це питання до цього хлопця. Я тренуюся і харчуюся за його системою, яку він для мене розробив. Це поки 15 відсотків нашої мети. Давайте буде 80 і я розповім".

У Мережі вже придумали, що якщо у Яніса раптом не складеться кар'єра з NBA, то можна буде запустити в продаж коуч-сесії від баскетболіста. Адже бажаючих привести себе у форму до літа буде оечнь багато. Про це йдеться в публікації Telegram-каналу "Тільки нікому...".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова щиро здивувалася, що її діти не схожі один на одного: "Від різних мужиків"

Як повідомляв "Знай.ua", 37-річна Анна Седокова в крихітних шортах видала свій біль: "День у Парижі, ще один у Мілані"

Знай.ua писав, Седокова перейшла на "бомжпакети": може хоч завдяки цьому запам'ятають