Прима-балерина Національної опери України, суддя шоу Танці з зірками Катерина Кухар поділилася важливим досягненням. І назвала майбутні кроки для того, щоб зробити балет більш популярним в Україні.

"Вітаю учасників освітнього процесу, працівників Київського державного хореографічного училища з приємною подією!🎊 Наше училище перейменовано в Київський державний професійний хореографічний коледж-Kyiv State Ballet College", - пише Кухар.

Балерина зазначила, що популяризації балетного мистецтва сприятимуть дані належні умови та співпраця кращих фахівців.

"Сподіваюся, що цей ланцюжок наших маленьких перемог не буде розриватися і ми зможемо найближчим часом відремонтувати кампус, відкрити на базі Коледжу ліцей, поліпшити якість освітнього процесу, удосконалити матеріально-технічну базу і налагодити плідну міжнародну співпрацю. Завдяки нашій вірі в майбутнє та плідній співпраці найкращих фахівців з різних галузей, зможемо створити належні умови для розвитку та професійної самореалізації здобувачів освіти, а також забезпечити сферу художньої балетної діяльності кваліфікованими фахівцями. Це сприятиме популяризації балетного мистецтва, збереженню національної та індивідуальної самобутності і традицій", - пише балерина.

До публікації вона додала фотографію з однією зі своїх учениць, яку готує виступати на кращих сценах світу. І можливо, саме вона замінить коли-небудь Кухар в суддівському кріслі"Танців з зірками".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми повідомляли, балерина Катерина Кухар створила "крила метелика" для танцівниць.

Як повідомляв "Знай.uа", балерина Катерина Кухар зізналася про"диво" -дієту на карантині.

Також "Знай.uа" писав, що балерина Катерина Кухар проміняла чоловіка на американську знаменитість.