У шоубізнесі існує така кумедна традиція, як"зеленка". Артиста часто розігрують під час останнього концерту в турі. Можуть вимкнути музику або балет не вийти на сцену. За лаштунками Improv Live Show (Новий канал) співачка Оля Полякова розповіла, які "зеленки" їй влаштовував колектив.

"Мене всі бояться, тому жартують дуже рідко, – зізнається співачка. - І все ж бували випадки, коли колектив під час концерту пожартував наді мною. Пам'ятаю, як я вийшла на сцену, а в стійку для мікрофона був заштовхнутий банан. Довелося обіграти ситуацію (посміхається). А ще під час виконання ліричної пісні замість балету до мене вийшла команда в костюмах і кокошниках".

Оля Полякова, фото: Новий канал
Оля Полякова, фото: Новий канал

Оля теж не відстає і часто розігрує свій колектив.

"Хотіли "зеленку" – отримали її і від мене, – розповідає співачка Новому каналу. - Під час концерту я змінила одну композицію. Сіла за фортепіано і почала її виконувати. Мої музиканти були в шоці. Але молодці, не розгубилися, і після декількох акордів підхопили мелодію і почали теж імпровізувати. Музичний експеримент вдався. А головне, що глядачі нічого не запідозрили".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова подражнила пружними формами в гарячих нарядах: від халатика до пір'я.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова показала перекачене філерами обличчя.

Також "Знай.uа" писав, що Катя Осадча подражнила Олю Полякову тим, чого не вистачає Тіні Кароль.