Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, часто зі своїм коханим чоловіком і доньками.

Цього разу Камалія показала романтичний танець разом зі своїм чоловіком мільярдером. Під час танцю Камалія співала йому пісню про кохання і ласкаво дивилася в очі.

"Ріки Кохання - Камалія та Мохаммад Захур", - скромно підписала жінка.

Шанувальники прийшли в захват від такого романтичного і пісенного визнання в любові від Камалії і зробили безліч компліментів парі в коментарях. Їх називали душевною і прекрасною парою, а також прикладом для молоді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"чудово!!!👏 🔥 магія! Як же ви мені подобаєтеся!", "І ніжно і сильно.👌 ", "Супер, супер!!! Ви дуже гарна пара!!!", "Браво,.!!!! Чудова сім'я, приклад для молоді!!!", "Дуже романтично, душевно 😍❤️❤️❤️❤️", "Чудова пісня-Great song", " Love you Mohammad Zahoor Bhai❤️", " дуже зворушливо і душевно, весь танець пронизаний любов'ю і в очах і в емоція. Ось це ви справжня і приголомшлива❤", " шикарна пара🌎 👼 ☀️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, співачка Камалія поруч з мільярдером попросила про "допомогу".

Як повідомляв "Знай.uа", найбагатша співачка України влаштувала розкішне свято в палаці, локдаун.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Камалія відмовляється від танців через проблеми зі здоров'ям.