В умовах пандемії, коли відкриті аеропорти українці та іноземці здійснюють безліч перельотів щодня. Однак коронавірус вніс свої корективи. Про це розповіли в МВС України.

Начальник відділу прикордонної служби "Жуляни" підполковник Петро Проценко розповів про всі нюанси.

"Згідно з останніми змінами немає такого поняття, як червона і зелена зона. Всі пасажири, які в'їжджають на територію України – громадяни України повинні мати ПЛР тест не пізніше 48 годин, а в разі відсутності повинні завантажити додаток "Дія" і відправиться на самоізоляцію. Що стосується іноземців-повинні мати негативний тест не пізніше 72 годин. У разі їх відсутності іноземці на територію України не пропускаються", - стверджує начальник.

При цьому Проценко розповів, що за останній час на територію України не змогли в'їхати кілька іноземців. Причиною стала відсутність негативних тестів. Хоча авіакомпанії повинні попереджати. У підсумку їм вручили рішення про відмову і повернули назад.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Польщі придумали, як заманити українців на заробітки.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україну під виглядом ялинок пересилали зброю з Канади, видав "ствол".

Також "Знай.uа" писав, що як навчають чарівних вівчарок і спанієлів шукати вибухівку і тютюн.