Популярна українська співачка Аліна Гросу показала кумедний ролик про вибір шуби зі своїм коханим Романом Полянським.

Відповідне відео з'явилося на її сторінці в Instagram.

Аліна Гросу вже багато років радує українців своєю творчістю - багато її пам'ятають ще співаючим підлітком, а хтось упізнав її вже в усвідомленому віці. Крім нових хітів, співачка любить показувати шанувальникам подробиці свого життя і забавні ролики в Instagram.

Цього разу українська артистка зіграла сценку з магазину шуб зі своїм новим коханим Романом Полянським. Вона постала в Білій смугастій шубі, а позаду неї розташувався актор, який нібито оцінював її образ.

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На накладеній звуковій доріжці чутно, ніби хлопець і дівчина прийшли в магазин вибирати їй нову шубу, проте коханий заявляє, що всі шуби її якось повнять, після того як почув ціну однієї з них.

"Коли все-таки затягнула його вибрати шубу 😰 😂 😂 😂 P.S. Чоловіки, майте на увазі, що в таких випадках говорити, щоб фінансові запаси сім'ї залишалися на місці🤪 👌 🏼", - написала Аліна Гросу під роликом.

Фанати виконавиці від душі посміялися над новим роликом і заявили, що Полянський і Гросу буквально створені один для одного.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Аліна Гросу показала, в які ігри грає з коханим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу заплутала шанувальників компрометуючим відео.

Також Знай.uа писав, що Аліна Гросу виставила кумедне відео, показавши, чому довго не відповідає на повідомлення.