Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як майстерно вміє робити сирники без яєць.

Відповідне відео зірка опублікувала в Insta-stories.

Леся Нікітюк стала відома українцям завдяки своїй блискучій кар'єрі на телебаченні – все починалося з програми "Орел і Решка", а тепер дівчина сяє мало не кожній програмі "Нового каналу". Крім роботи, телеведуча також спілкується з шанувальниками в Instagram, де радує кумедними роликами та історіями з життя.

Цього разу Леся Нікітюк вирішила поділитися з фанатами рецептом сирників без використання яєць. На першому відео телеведуча показала процес приготування-вона акуратно надавала форму сирним кулькам за допомогою склянки. Після цього вона представила вже готову страву, красиво оформлене на тарілці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Шановна майбутня свекруха, подивіться яких сирничків напекла. Вам ці віддам, якщо прийдете, сама - підгорілі з'їм", - заявила блогерка.

Телеведуча також не стала приховувати рецепт своїх ідеальних сирників. Для них знадобиться:

  • Сир (віджати) - 500 гр
  • Банан – 1 штука
  • Борошно-2 ст. л.
  • Цукор-1 ст. л.
  • Кокосове масло (для смаження).

Нагадаємо, що Леся Нікітюк назвала цифри укладок, макіяжів та манікюрів на рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк поділилася спокусливим відео, хвалячись довгими ногами.

Також Знай.uа писав, що напівгола Нікітюк розляглася на ліжку в одних туфлях і спантеличила фанатів: чекаю Зіброва.