Український актор і комік, голова "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий у середу, 7 квітня, святкує свій день народження. З самого ранку його поспішила привітати його команда Instagram.

Кошового у привітанні назвали талановитим і гордістю студії.

"Його сміх неможливо не впізнати, його позитив заряджає через телеекрани на будь-які відстані, його талант - наша "кварталівська" гордість! Це @evgenii.koshevoi і в нього сьогодні День народження. Вітаємо!🥳🥳🥳 Діліться з нами, за що ви любите Женю і залишайте свої привітання імениннику в коментарях", - сказано в повідомленні.

Шанувальники з радістю відгукнулися на прохання гумористів і приєдналися до привітань Кошового. Вони бажали імениннику позитивного настрою, любові і здійснення мрій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

" здоров'я, позитивного настрою ,любові, здійснення мрій!", "Вітаємо З Днем Народження, Євгеній!", "Вітати �🅳�. Висіли нас далі😘 😜", "з Днем народження. 🎂 ", "❤️😍 здоров'я, позитивного настрою, любові, здійснення мрій !", "Вітаю, з днем народження! Бажаю тобі здоров'я, творчих успіхів і всього найкращого", " Вітаємо, щастя здоров'я успіхів любові від рідних та щасливих прихильників😂 🥰 💝 🎁 🎂", " з днем народження! ЩАСТЯ, ЗДОРОВ'Я, УДАЧІ І ВСЬОГО САМОГО НАЙКРАЩОГО!", "З Днем Народження.Найголовніше здоров'я,щастя,любові,благополуччя, довгих років життя.Творчих успіхів" ," з днюхой Жека ти супер всіх благ тримай квартал 🌺", " Вітаю З Днем народження!! Бажаю усього найкращого!!З днем народження!", "З Днем Народження! Здоров'я! Натхнення! Радості", " З Днем Народження.Найголовніше здоров'я,щастя,любові,благополуччя, довгих років життя.Творчих успіхів", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Євген Кошовий перетворився на Красуню і заспівав, Каменських і Винник в шоці.

Як повідомляв "Знай.uа", Кошовий жорстко пожартував над українцями 1 квітня.

Також "Знай.uа" писав, що Кошовий при дітях показав дивний жест руками: собака від подиву витріщила очі.