Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко, Дзіздьо (Михайло Хома) і Олег Винник стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, на офіційному акаунті "Маски" в Instagram з'явився пост про ще одного запрошеного гостя - персонажа під маскою яскравого Рака, особистість якого буде розкрита відразу після його виступу. Костюм виявився настільки реалістичним, що численні шанувальники почали не тільки вгадувати, хто може ховатися під маскою, але і засипати героя компліментами, в тому числі відзначаючи, наскільки апетитно виглядає персонаж.

"НОВИЙ ГЕРОЙ ГІПЕРШОУ МАСКА - ЯСКРАВИЙ РАК 🔥

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вже цієї суботи о 21:00 він запалить на нашій сцені і дуже вас здивує! Хто приховується під маскою Рака? Пишіть ваші припущення у коментарях.

Не пропустіть виступ нового героя у гранд фіналі 10 квітня на @kanalukraina."

Варто відзначити, що у фінал "Маски" пройшли відразу три персонажі, які встигли підкорити українців своїми голосами: рішучий Носоріг, сяюча Сонце і мужній Дракон.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.