У ці квітневі дні у православних християн триває Великий піст. Є чистий привід для молитви. А просити захисту і доброти небес можна у Пресвятої Богородиці Марії.

Для наших читачів ми публікуємо молитву на кожен день - цілющі та рятівні слова до Марії.

Ікона Богородиці, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Ікона Богородиці, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Молитва до Пресвятої Богородиці

"Пресвята Діво, без гріховної плями зачата і в самому твоєму непорочному зачатті освячена всіма дарами Святого Духа, відповідно до призначеного тобі безмірного достоїнства Божої Матері! Ти Богом від віків була призначена на те, щоб разом із твоїм Сином стерти голову ворога нашого роду, пекельного вужа, і тим примирити людство з Богом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ти цариця сотворінь усього світу, чесніша від херувимів і славніша без порівняння від серафимів. Тебе, єдину по Христі, всемогутній збагатив усіма скарбами своєї ласки, так що серед творів його рук навіть думкою не можна собі уявити величнішого діла рук божих. Та не тільки за життя, але й у твоєму успенні відзначив тебе Бог понад усіх, переселивши тебе з душею і тілом у нетлінне життя.

Мати Ісуса Христа! Тобі все завдячуємо, бо ти дала нам Бога, Спасителя нашого, а через нього ти зберегла нас від смерти і дарувала нам життя. Пресвята Богородице, хто зуміє висловити велич твоєї материнської любови до нас? Хто ж зможе перелічити ті всі твої щедрі добродійства, якими обдаровуєш своїх дітей?

Тому й моя любов до тебе лине, бо знаю, що ти не погордиш малим і нужденним даром любови мого серця, але приймеш його ласкаво, бо від віків ще ніхто не чув, щоб ти когось, хто вдається до твого серця, без надії залишила. У тій вірі прошу тебе, наймиліша Мати і моє прибіжище, будь милосердна до мене, що величаю твоє непорочне зачаття і призиваю твоє святе ім'я: Маріє! Амінь."

Раніше повідомляли, медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "Прийшли темні часи".

Як повідомляв Знай.uа, львівський священик емоційно звернувся до віруючих - біль у кожному слові: "Ваш Бог схожий на Гаррі Поттера".

Знай.uа писав, Папа Римський на Великдень закликав до миру в Україні: "Дозволь повернутися живими і здоровими".