Клієнти "Нової пошти" все частіше скаржаться на сервіс і збільшення тарифів. Цього разу вони залишали свої негативні відгуки в коментарях під постом служби.

У Facebook Нової Пошти компанія розповіла, як робить кур'єрську доставку з аптек. Однак користувачі навіть такий пост вирішили використовувати як майданчик для скарг, де представники Нової пошти будуть зобов'язані відповісти на запит.

Користувачі скаржаться на те, що за упаковку доводиться платити більше, ніж за весь товар, який часто приходить зламаним. На відділеннях не завжди відправляють посилки, а самі посилки "подорожують" в невідомому напрямку по відділеннях.

"Доброго дня. Написала вам в месенджері йще пару днів тому. Прочитавши. Набридло платити за пакування більше ніж за товар", "Погано що за службою доставки не стежите прийшло поламано ростения це вже не перша скарга", "Чому відділення не захотіло відправляти товар мотивуючи це тим що треба вантажне відділення а на вантажному переміряли і сказали що габарити до пустимі і це вже не перший раз", "Цікавить питання, чому меблі постійного клієнта НП, який в день надсилає її доставці від 10 тис грн. і більше, не має права пересилатися на піддонах в обрешітці? Тобто палети + обрешітку ви скасували, але чому то лати не має право ставити меблі на піддони, а потім оббивати її латами. Меблі дуже дорога і клієнту важливо щоб вона прибула в місце призначення ціла", " з яких пір на гарячій лінії Нової Пошти не приймають претензії! У Вас нові правила грубіянити людям і не вибачатися?!", "Молодці що ціну підняли)) у нас за тиждень кількість відправок Джастіном виросла з нуля до 10%. І набирає обгортів. У вас дуже розумний топменеджмент!", "Тварини звертайтеся з посилками окуратнее", " я що не зрозуміла, було переадресовано в інше місце а воно поїхало в іншу сторону??? Шановна пошта як це розуміти!???", "Рекомендуєте залишатися вдома під час локдауна вдома? Так будьте ласкаві вчасно доставляйте посилки з ліками!!! Моя посилка зависла десь на іншому відділенні, а в додатку взагалі зазначено що посилка в місті відправника. Такого бардаку я ще за весь час не зустрічала!!!",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Укрпошта назвала тарифи за доставку пенсій, скільки платитимуть у селах та містах.

Як повідомляв "Знай.uа", довелося викликати рятувальників, триметровий пітон потайки пробрався в посилку і перелякав всю пошту.

Також "Знай.uа" писав, що таксі по 700 гривень і" маршрутка-привид", як українці добираються на роботу.