Як відомо, на телеканалі 1+1 триває показ 11 сезону популярного вокального шоу "Голос країни". Інтерес шоу підігрівають постійно взаєминами Дана Балана і Тіни Кароль.

Таким чином повідомляється, що цього разу на офіційному акаунті шоу "Голос країни" в соціальній мережі Instagram опублікували ролик, на якому з'явилися зіркові артисти - Тіна Кароль і Дан Балан.

Автор ролик склеїв кілька милих моментів чоловіки і жінки з випуску. Їх обійми, танці, незручні дотики один до одного, а головне - щасливі погляди. Все це змонтували під милу, романтичну музику.

"На це можна дивитися вічно, згоден? 😍 Признавайся, чекав на повернення Дана?🔥" - йдеться у підписі до ролика.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Справа в тому, що артист був тренером шоу протягом декількох сезонів, і за цей час їм з Тіною Кароль неодноразово приписували роман. Офіційно вони нічого не підтверджували, але поводяться один з одним на публіці досить тепло.

Зараз, в 11 сезоні крісло Дана Балана зайняв Олег Винник, але, під час нокаутів Молдавський співак став помічником Тіни, і допоміг їй вибрати учасників для прямого ефіру.

У коментарях під роликів користувачі почали писати: "Створені один для одного🔥 😍", "Найкращі😍 😍 😍 😍", "Wow 💜💜💜💜😭😭💔💔💔💔", "Найкращі💋 😻", "Ось так виглядає справжня любов😍".

Нагадавши, щаслива Тіна Кароль в білій сукні порадувала радісною новиною: "це любов...". Тіна Кароль повідомила радісну новину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль зробила розкішний подарунок покійному чоловікові: тисячі доларів на могилі. Історія кохання Тіни Кароль і її чоловіка складалася фантастично

Також "Знай.ua" писав, Кароль вразила кардинальними змінами: українці не впізнали нову Тіну.