Відомий український актор, телеведучий, а також автор Студії "Квартал 95" вирішив присвятити нову публікацію в соціальній мережі Instagram своєму хорошому другові. Олександр Пікалов привітав Євген Кошового з днем народження.

Таким чином повідомляється, що шоумен опублікував новий ролик на своїй сторінці в Instagram, і в підписі до нього попросив: "Привітайте Жеку😂😂😂😂🤘🤘🤘🤘".

Євгену Кошовому 7 квітня виповнилося 38 років, і багато друзів, а також колеги почали вітати його з цим святом.

На самому відеоролику вони стоять удвох, в офіційних костюмах. Мабуть на якихось зйомках.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Друзі, сьогодні прекрасний ранок. День народження у мого улюбленого, дорогого друга Євгена Кошового. Якщо хочете привітати його з днем народження, телефонуйте за номером: 067-325...." - йдеться в повідомленні.

Як тільки Євген Кошовий зрозумів, що Пікалов диктує його номер, він почав голосно кричати і перебивати його, щоб ніхто не почув подальші цифри. Досить незвичайне вийшло привітання, яке ледь не закінчилося "зливом номера".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях користувачі також вирішили привітати свого улюбленого коміка: "👏 👏 👏 вітаю👏 👏 👏", "З Днем Народження, мужик❤️🥳", "Вітаю❤️".

Нагадаємо, " Квартал 95" відправився на передову з " військовим туром": Донбас не залишився без пісень. Зовсім недавно стало відомо, що цього разу на схід вирушили артисти Студії "Квартал 95».

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Пікалова з "Квартал 95" зняли роздягненим в Авдіївці: "Не ходіть по мінному полю". На кадрі комік стоїть на покинутій сцені.

"Знай.ua" писав, Олександр Пікалов з "Квартал 95" зізнався в дурості і нервово закурив: "Серйозний дядько"