Відома українська блогерка, інтерв'юер авторського каналу «ходять чутки» на You Tube, Раміна Есхакзай задоволеною активний користувач соціальної мережі Instagram. Дівчина досить часто оновлює стрічку, додаючи в профіль різні кадри або ролики.

Таким чином повідомляється, що за життям Раміни стежать понад 225 тисяч осіб, які з нетерпінням кожного разу чекають чогось новенького-будь то інтерв'ю, або просто новий знімок.

Цього разу блогерка порадувала цілою серією знімків. Під час прогулянки містом вона вирішила влаштувати невелику фотосесію.

Примітно, що Раміна досить легко одягнена - на ній легка майка коричневого кольору, а в руках вона тримає картату накидку, на випадок якщо похолодає.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як вам сьогоднішня погодка?)" - запитала дівчина у фанатів.

Судячи з коментарів, знімки пiдписникам сподобалися, зокрема чоловічої частини аудиторії.

"(.)(.) класна погодка", "Сміливо🔥", "Навіщо роздягатися людям ... у яких є мозок?", "А в Києві схоже, що холодно 😂", "Няшні сосочки))", "А мені подобається! Обожнюю красивих, самодостатніх жінок, плюють на чужу думку!! Молодець! Все красиво !!"

Раніше ми повідомляли, Раміна показала, кого завела собі після розставання з Козловським, ця мордочка поза конкуренцією.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна хоче полетіти з України.

Також "Знай.ua" писав, що колишня Козловського Раміна показала красенів, з якими кривить "морди" вранці.