Стало відомо про те, що боєць UFC Ніна Ансарофф повертається на ринг після народження дитини. Вже на вихідних відбудеться її перший бій.

Таким чином повідомляється, що дівчина вперше з'явиться на рингу з 2019 року. Не так давно вона народила і виховує дитину зі своєю партнеркою Амандою Нунес.

На офіційних акаунтах UFC в соціальних мережах Instagram і Twitter з'явився ролик того, як жінка готується до бою, поки Нунес сидить з їх дитиною поруч.

"Ніна повертається. Перший її крок в табір в якості мами " - підписана публікація.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З моменту свого дебюту в UFC в 2014 році Ансарофф виграла чотири з семи конкурсів в організації. Чотири тріумфи один за іншим послідували за поразками від Джуліани Ліми і Жюстін Кіш.

Ролик вийшов шалено милим, дитинка спостерігає за мамою, яка тренується в залі.

Нунес і Ансарофф разом вже 9 років, з 2012 року. Познайомилися вони в тренажерному залі American Top Team, і з тих пір нерозлучні. При цьому, вони поважають кар'єру один одного, і готові колись зустрітися на поєдинку в UFC Octagon.

Нагадаємо, Конора Макгрегора заарештували у Франції: непристойну поведінку, насильство та інші "гріхи" бійця.

Як повідомляв Знай.ua, довжелезні ніжки " анаконди "Білодід змусили заворушитися чоловічих"вужах".

Також Знай.ua писав, що дзюдоїстці-красуні Білодід запропонували модельну кар'єру.