Конора Макгрегора заарештували на острові Корсика, Франція. Ірландського бійця підозрюють у спробі сексуального насильства і непристойній поведінці.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: видання TMZ.

"Після скарги, поданої 10 вересня, денонсуючи дії, які можна було б кваліфікувати як замах на сексуальне насильство, месьє Конор Ентоні Мак Грегор був предметом слухання служб жандармерії", - заявили у прокуратурі.

В іншому звіті з Франції йдеться, що даний інцидент стався в барі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як заявив представник Макгрегора, бійця вже допитали і відпустили. Спортсмен спростовує всі звинувачення проти себе.

Раніше цього тижня Конор Макгрегор подражнив шанувальників можливим повернення в UFC - заявивши, що дозволив агентам взяти в нього проби на допінг.

Звинувачення можуть серйозно вплинути на життя бійця: минулого місяця Макгрегор нарешті зробив пропозицію своїй давній дівчині Ді Девлін (їх також бачили разом цього тижня і навіть сфотографували). У Конора і його обраниці двоє спільних дітей, але офіційно укладати шлюб ірландець не поспішав.

Конор Макгрегор, фото з Instagram
Конор Макгрегор, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макгрегор обклав бджолами "найцікавіше місце" - реакція безцінна.

Як повідомляв Знай.uа доля вбитого афроамериканця зачепила Макгрегора - "В цьому світі немає місця расизму".