У попередньому випуску "Холостяка" Михайло Заливако запросив на побачення двох дівчат – Джесіку і Катю. І навіть в таких умовах одна з них змогла поділитися особистою історією.

Джессіка довгий час живе в Угорщині і зізналася, що в перший час їй було дуже непросто там і вона відчувала себе непросто.

Побачення проходило біля басейну. Дівчата були в купальниках і халатах, а ось Міша тільки в плавках. Крім того, Джесіці вдалося навіть зробити хлопцеві масаж на побаченні.

"Так мало знаєш про нас. Коли я переїхала в Угорщину жити, я потрапила в готовий клас. І мене постійно висміювали, що я не так говорю, не так одягаюся. Після того, як я пройшла цей етап, почала збирати гроші. Мама не знала. Я не платила обід в школі, щоб збирати ці гроші і купити собі більш дорогий одяг або щось брендове, щоб не виділятися так серед інших", - говорить Джессіка.

Така історія здалася Холостяку, ніби з серіалу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Як американський ситком, в якому підлітка виганяють, погано ставляться, а потім він вирішує бути крутим дівчиськом. Джессіка не соромиться говорити: я така. Це ж круто", - каже Міша.

Раніше ми повідомляли, Надя Дорофєєва побачила поцілунок з іншого і не стримала емоцій, а Дантес задоволений.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако вперше побачить дівчат без тонни макіяжу.

Також "Знай.uа" писав, що конкурентка втрутилася в побачення з "Холостяком" Заливако, але дівчина не розгубилася.