Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила спокусливе селфі, похвалившись новими змінами - Омович наростила довге волосся і зробила чубок. При цьому знаменитість приміряла лише світлі джинси, які грайливо розстебнула, а також крихітний шовковий топ білого кольору, якому не вдалося прикрити її масивні груди. Сама Олена пожартувала, що вбрання трохи замале на неї.

"Мені здається топ трохи замалий 😂 😏 "

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "чому баби думають що все що велике красиве😂міру Треба знати", "Оленка😍 🔥❤️", "Візьміть побільше топ, і буде все тіп-топ !👯 ", "Вогонь Олена просто ти прекрасна", " Так, цей топ не розрахований для такої феєричної дівчини.", "У Вас рука не естетично виглядає".