Таке популярне блюдо, як буріто мо-жет знайти абсолютно нові відтінки смаку, якщо його готують по самому що ні на є оригінальним рецептом. Антон Зайцев з "Орел і Решка" на Новому каналі спробував буріто в мексиканському місті Сьюдад-Хуарес — кажуть, саме в ньому близько ста років тому почали готувати ці пшеничні коржі з м'ясною та овочевою начинками. Спробував і мало не обпік собі всі нутрощі!

"здавалося, що я проковтнув дракона, і він почав бушувати всередині мене-настільки було гостро! Виною всьому-специфічна начинка. У пшеничний корж мексиканці кладуть картоплю, м'ясо і багато-багато перцю", — розповів Антон.

Справитися з вогнем ведучому "Орла&Решки" допомогла орчата — холодний коктейль зі смаком кориці, приготований на основі молока із земляного мигдалю. Мексиканці орчату обожнюють і п'ють її повсюдно — вона здорово втамовує спрагу і охолоджує в спекотні дні.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Цікавий факт: буріто в перекладі з іспанської означає»ослик". Таку назву нехитре блюдо отримало через те, що раніше продавці розвозили його на ослах. Так що коли люди бачили продавців, кричали їм: "буріто! Буріто!"

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Дантес, Дорн і Андраде прорвалися в "Орел і Решка", хоча не пройшли кастинг, історії успіху.

Як повідомляв "Знай.uа", Леся Нікітюк здивувала майбутню свекруху ідеальними сирниками.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" потрапив у світову столицю криміналу.