Українська телеведуча Лілія Ребрик вирішила обговорити з фанатами тему здоров'я і поділилася власними відчуттями з цього приводу.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в середу, 7 квітня, на всій планеті відзначають Всесвітній день здоров'я, про що також не забули і українські зірки. Телеведуча Лілія Ребрик привітала свою багатотисячну аудиторію зі святом і вирішила поговорити на тему здоров'я.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Вона поцікавилася у шанувальників, що для них означає здоров'я, а також перерахувала найпопулярніші рекомендації фахівців: відмовитися від цукру, займатися кожен день спортом і дотримуватися режиму сну.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Однак, для телеведучої ці правила не важливі-вона вважає за краще жити за своїми відчуттями, щоб відчувати себе здоровою.

"Для мене здоров’я напряму залежить від мого душевного стану! Заборони щось їсти для мене чи робити - це зайвий привід для суму, тому я намагаюся отримувати все, але, звісно, в міру! Маю час - займаюся спортом, танцюю, багато гуляю і дихаю свіжим повітрям! Є можливість - сплю досхочу! Люблю фрукти і овочі, інколи їм солодощі! І, звісно, ходжу до лікарів! Хоча б раз на рік - до основних спеціалістів і здаю основні показники крові! Але головне - люблю себе! І намагаюся привити цю любов до себе у своїх дітей!"- написала Ребрик.

До теми Лілія прикріпила радісний відеоролик, на якій вона скаче у дворі свого будинку в червоному костюмі. Більш того, телеведуча продемонструвала свою розтяжку, показавши шпагат в повітрі.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала, як зустрічає весну: пожовкли навіть діти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лілія Ребрик вирішила згадати дитинство і повеселитися з донькою.

Також Знай.uа писав, що Лілія Ребрик зізналася про нового жителя свого животика: "мучив токсикоз, довелося носити..."