Відома українська співачка Аліна Гросу анонсувала свій сольний концерт і запропонувала фанатам скласти її репертуар.

Детальніше про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Аліна Гросу вже багато років радує українців своєю творчістю-багато її пам'ятають ще співаючим підлітком, а хтось упізнав її вже в усвідомленому віці. Крім нових хітів, співачка любить показувати шанувальникам подробиці свого життя і забавні ролики в Instagram.

Аліна Гросу / фото: Instagram
Аліна Гросу / фото: Instagram

Цього разу Аліна Гросу анонсувала свій сольний концерт, який планується на 5 червня в місті Фастів. Більш того, співачка заявила, що вже восени має намір відправитися у велике турне по Україні. А поки до концерту далеко, виконавиця запропонувала шанувальникам самостійно вибрати репертуар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Друзі мої, всім привіт! П’ятого червня 2021 відбудеться мій сольний концерт у Фастові :) а вже восени ми поїдемо у велике всеукраїнське турне 🤗 які саме пісні ви би хотіли почути на моїх концертах?)) саме зараз ви створите мою програму :) P.s. Пісні можна обирати з будь-якого відрізку часу мого творчого шляху ❤️ як дитячі, так і сьогоденні :)", - написала Гросу.

У коментарях Шанувальники не стали чекати і озвучили кумиру свої побажання по пісням.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що бойфренд Аліни Гросу вибіг з туалету і засмущав співачку: "Так п**рал".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала кумедний ролик про вибір шуби зі своїм коханим Романом Полянським.

Також Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала, в які ігри грає з коханим.