Популярна українська співачка, екссолістка гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії. У вересні минулого року артистка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімму.

Нещодавно 38-річна зірка поділилася в соцмережі Instagram хорошою новиною – знайшлася її собака породи сіба-іну Маруся, яку вона з усією родиною відчайдушно шукала в околицях міста.

"Маруся вдома і це величезне щастя. Сидить дивиться на нас і здається не розуміє, чому батьки так хвилювалися. Сьогодні вранці о 9 Яніс гуляв з Мамбою і Мару і вона вивернулася з нашийника і як рвонула в бік лісу, потім залізниці і гаражів. Вона дуже волелюбна і обожнює гратися й тікати. Дожени мене. Ми наздоганяли її до 12. Я і не знала, що у нас поруч з будинком є не закрита залізниця, на яку можуть повняться навіть діти 😖 А за цією залізницею починаються мало занедбані будинки. З яких люди викидають сміття просто з вікон. Я не жартую. Просто під вікнами смітник. 3 години ми ходили і кричали по цьому району Маруся! Марусечка!

Анна Седокова, фото Instagram
Анна Седокова, фото Instagram

За ці три години я судорожно перевіряла Директ в надії, що хтось її знайшов. І там я бачила слова підтримки та інші слова. На мене кричали матюками, обзивали, критикували, що я не так сумую. Що якщо запостила голубів, то я забула про Марусю. І я подумала, як же страшно коли трапляється горе. Адже всі знають як треба скоробити. А будь-який проблиск надії, який потрібен у цей момент як повітря, піддається критиці деяких", - написала Сєдокова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова щиро здивувалася, що її діти не схожі один на одного.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова збентежила фанатів танцями в шкіряних міні-шортах.

Також портал Знай.uа писав, що як Анна Сєдокова відреагувала на критику і закиди чоловіка: "Вчора почула..."