маршрутки / скріншот з відео
маршрутки / скріншот з відео

Нахабний маршрутник вигнав школярку і обізвав наостанок: "Схожа на повію"

Маршрутник відмовився везти 15-річну дівчинку, назвавши її повією. Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ. 15-річна дівчинка зайшла в порожню маршрутку на кінцевій, оплатила проїзд і чекала на відправлення. Через 10 хвилин водій заявив, що не буде її везти і з лайкою виставив назовні.

Декретна відпустка, кадр з відео
Декретна відпустка, кадр з відео

Чому декрет можуть не зарахувати до страхового стажу: пояснення ПФУ

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українка звернулася з питанням до фахівців ПФУ, адже до її страхового стажу не врахували період перебування у відпустці у зв'язку з вагітністю та пологами та трирічний період. Про це йдеться в повідомленні "Пенсійного кур'єра" на офіційній фейсбук-сторінці.

Світлана Лобода, фото Instagram
Світлана Лобода, фото Instagram

Світлана Лобода показала кохання з найближчою людиною

Продюсер Лободи і творець тревел-шоу "Орел і решка" Нателла Крапівіна святкує 39-річчя. Артистка оригінально привітала свою колегу і близьку подругу з днем народження. Світлана опублікувала в Insta Stories їх спільні архівні фотографії і кумедне відео.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Тоня Матвієнко накинулася на Арсена Мірзояна просто перед людьми

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала ніжний кадр зі своїм чоловіком співаком Арсеном Мірзояном, з яким вона виховує доньку Ніну. Дівчинку вони назвали на честь відомої бабусі Ніни Матвієнко. Тоня Матвієнко поділилася кількома фотографіями, зробленими на офіційному радіо Держприкордонслужби України "Радіо Кордон".

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

ЗНО-2021: у деяких областях школярі не зможуть потрапити на іспит

В Українському центрі оцінювання якості освіти заявили про перенесення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в ще одній галузі. Детальніше про це пише прес-служба відомства у Facebook.