4 квітня, відбувся 11 випуск "Голос країни-11", в якому талановиті вокалісти продовжили битися за місця в командах зіркових тренерів - Олега Винника, Тіни Кароль, Дмитра Монатіка і Наді Дорофєєвої.

Вже цієї неділі, 11 квітня учасників чекає перший прямий ефір, в якому стане відомо, хто ж пройде в півфінал вокального шоу. А зараз на офіційній сторінці "Голосу" в Instagram розповіли про фаворитку Олега Винника - Діляру Дідаркізи з Казахстану.

Так, Діляра приїхала в Україну здійснити мрію всього життя - отримати любов і визнання від своєї країни. Ще будучи маленькою дівчинкою дівчина закохалася в музику і почала співати.

"Діляра Дідаркізи @dilyara_didarova - дівчина, що прийшла здійснити мрію всього життя ❤️

Ще зовсім маленькою вона переїхала з мамою у Казахстан, де і закохалася у музику та почала співати. Тому зараз для співачки найбільша мета - отримати любов та визнання від своєї країни, як це вдалось зробити учасникам минулих сезонів ✨

Можливо, саме Діляра є твоїм фаворитом? Пиши у коментарях
",- написано в пості.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Краща🔥 👏фаворит однозначно", " вона крута. Удачі тобі Діляра", "удачі Діляра", "розумничка велика👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️ нереально класний голос", "Тааааак😍Вона з команди Винника найкраща", "амая, найкраща❤️ розумниця❤ ️ красуня❤️ тільки вперед", " Розкішний голос.Маю свого фаворита, але за вас вболіваю душею.Успіху вам.Ви мій інший фаворит", - комметировали користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кароль підловили на відкритому флірті з Баланом: "на це можна дивитися вічно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Невідоме життя Таюне, улюбленої вовчиці та музи Олега Винника

Також «Знай.иа " писав, що Олег Винник вже готує своїх підопічних до півфіналу "Голосу країни": діамант з Казахстану