На сайті президента України з'явилася зараз чергова петиція. Цього разу люди вимагають того, щоб їх звільнили від оплати комунальних послуг.

Таким чином повідомляється, що Коваль Жанна Олександрівна звернулася до влади, щоб ті звільнили від оплати за комунальні послуги. Вона вважає, що під час локдауну, оплата за опалення, водопостачання та електроенергію не повинна відбуватися.

Платіжка, скріншот: Youtube
Платіжка, скріншот: Youtube

У тексті петиції Жанна Коваль повідомляє, що така дія з боку влади зможе стати так званим захистом населення від значного погіршення і так важкого фінансового становища.

Платіжки з тарифами за послуги приходять і так з захмарною вартість, а в період карантину, багато українців опинилися в безвихідному становищі, так як не мають можливості заплатити за ЖКГ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Зокрема це стосується областей, де був заборонений громадський транспорт, тільки по спецпропусках. Люди втратили можливість добиратися на роботу, відповідно, тимчасово сидять вдома без грошей.

Нагадаємо, що поширення коронавірусу по Україні триває. Починаючи з 9 квітня в "червоній" зоні перебуватиме вже 12 областей. У "помаранчевій" залишилося 10, і тільки одна, Херсонська область залишається в "жовтій" карантинній зоні. Там коронавірус поширюється найповільніше.

Петиція на сайті президента, фото: скріншот на сайті президента, фото: скріншот
Петиція на сайті президента, фото: скріншот на сайті президента, фото: скріншот

Петиція була створена 7 квітня, і за добу їй вдалося зібрати 29 підписів, з 25 тисяч необхідних.

Раніше повідомляли, нові ціни на газ: суми в квитанціях виросли зі швидкістю блискавки, українці в люті.

Як повідомляв Знай.ua, підвищення прожиткового мінімуму: коли українці зможуть спокійно зайти в магазин, не лякаючись цінників.

Знай.uа писав, у Міненерго підказали, як заощадити на комуналці-навіть на хліб залишиться.