Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно артист порадував шанувальників несподіваною новиною - виявляється, збулася його давня мрія.

Так, шоумен вирішив спробувати себе в абсолютно новій галузі, ставши ведучим шоу "Твій день" разом з Тимуром Мірошниченком, Русланою Писанкою, Володимиром Рабчуном, Стасею Ровінською. Влад зізнався, що не збирається залишати кар'єру хореографа, проте пройшов на проект завдяки кастингу, як і в далекому 2006 році, коли вперше потрапив на шоу "Танці з зірками".

"ПРО МРІЮ

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно я зізнався вам, що справджується ще одна моя мрія. Так от, відтепер офіційно можете називати мене «ведучим».

Ні, в жодному разі я не кидаю хореографію, це головна пристрасть мого життя і без неї я не хочу і не буду. Але є підозра, що я також здатен на дещо інше і нове.

Як і в далекому 2006-му, у випадку із «Танці з зірками», я не дуже чітко уявляв що таке денне шоу, а просто прийшов на кастинг. Потім другий етап, третій і так далі...

Чи ходив я на кастинги ведучих інших шоу або навіть навіть інших каналів? Здогатайтеся самі)

Тільки вперед, разом із чудовою командою професіоналів і однодумців!.."