Відомий український шоумен Даніель Салем дав ексклюзивне інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", ведучим якої він став не так давно. Там він розповів про життя в Бейруті, а також про смерть обох батьків.

Таким чином повідомляється, що Даніель зараз успішний ресторатор, актор, а також телеведучий. Але, на жаль батьки не встигли застати успіх сина.

У 13 років від онкології померла його мама. Вона три роки билася з раком, але, все марно.

У день смерті мами Даніель знаходився поруч з нею. Був дуже теплий день, вони були в лікарні, а поруч знаходився Макдональдс. Мама захотіла морозиво, і син збігав купив.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вночі їй стало погано, почалося запалення легенів, і лікарі почали робити все можливе, щоб врятувати її. Але, на жаль зробити цього не вдалося-мама померла наступного дня.

Даніель зізнається, що більше 20 років відчував свою провину за те, що приніс мамі те фатальне морозиво.

"Процес самознищення така класна, цікава штука. Особливо у хлопчиків підлітків. Насправді якби не армія, я б напевно не дожив до 27" - розповів чоловік.

Минув час, він вивчився на медика, навіть встиг попрацювати рік у лікарні. Познайомився на навчанні з майбутньою дружиною, через 10 років зіграли весілля з Марією, і народилася дочка.

Після роботи в лікарні вирішив стати телеведучим, і пішов на кастинг, де його затвердили.

Кілька років тому він встратив ще одну близьку людину для себе - батька. Причиною смерті став серцевий напад. Даніель тоді перебував в Україні, а ось тато в Саудівській Аравії.

Вони посварилися через політику, не спілкувалися років п'ять. Потім прийшло примирення, він навіть приїжджав, коли народилася дочка ведучого. Все складалося дуже добре, але, ненадовго.

Він працював інженером, і це було важко фізично. Друзів не було, весь час робота-будинок.

Дядько Даніеля першим забив на сполох, що чоловік зник. Як виявилося, батько ведучого пролежав мертвим у квартирі три дні.

"Я сприйняв смерть тата набагато важче, ніж смерть мами. Я не міг зупинитися плакати. Тато помер в таких обставинах, мені було його шкода. Мені шкода, що він був один. Мені шкода, що мене не було поруч. Мені було прям боляче".

Обоє батьків поховані в Бейруті.

Нагадаємо, що зірка " Танців з зірками" Даніель Салем побешкетує на сцені "жіночого кварталу». Ефір буде наповнений яскравими музичними композиціями.

Як повідомляв "Знай.ua", милий Циклоп з "Маски" змусив Каменських потрясти сідницями: "Для якоїсь п*рнушки"

"Знай.ua" писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу " Маска": "Портрет ідеального чоловіка"