У популярному одеському супермаркеті "Таврія В" обвішують покупців.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Чорний список".

Як стало відомо, покупниця зважила собі 562 грами апельсинів і це вийшло на суму - 15 грн 57 коп. Сплативши покупки на касі одеситка помітила, що цифри на стікері і чеку відрізняються. Так, на чеку апельсини важили вже 588 грам, а сума - 16 грн 29 коп. Таким чином, апельсини "поважчали" на 26 грам і подорожчали на 72 копійки.

"Магазин #ТаврияВ в ТЦ "Галерея Афіна". На вагах показало 0,562 кг, на касі пробивають вагу 0,588 кг",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі в одній з торгових точок міста місцевий житель купив палицю заповітної ковбаси салямі. Однак "начинка" з металу не дала покупцеві спокійно поїсти ковбасок і зіпсувала апетит.

Ковбаса з металом, скріншот: Telegram
Ковбаса з металом, скріншот: Telegram

"Одесит купив салямі з металобрухтом. Нову ковбасну технологію запропонував споживачам "Український м'ясокомбінат". Покупцеві ноу-хау довелося не до смаку, про що він і написав виробникам. Але ті на претензії вирішили не реагувати",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині вироби "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі. Українці зафіксували неприємний інцидент, пов'язаний з маслом в АТБ

Також «Знай.иа " писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли. Покупці в Новій Каховці зловили виробника популярної локшини" Роллтон " на нахабній афері з вагою товарів.