Дружина відомого ведучого Микити Добриніна і переможниця "Холостяка" Дар'я Квіткова знову порадувала фотографією з вагітним животиком.

Таким чином повідомляється, що дівчина знову опублікувала відразу два знімки, зроблені вони перед дзеркалом в готельному номері. Парочка прилетіла в Дубай на відпочинок.

Даша Квіткова продемонструвала, як змінилося її тіло за час вагітності, і показала вже великий животик

"69 kg of love looks like this 🤍 " - підписала пост дівчина, що в перекладі означає:"69 кілограмів любові виглядають ось так".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Даші вже 26 тиждень вагітності, і всього через 14 тижнів відбудеться довгоочікувана зустріч. Вони з Микитою Добриніним чекають сина. Як планують назвати-поки що невідомо.

Микита Добринін вирішив влаштувати сюрприз дружині, і відвіз її в Дубай. Про це він повідомив раптово, рано вранці, і на збори було всього півгодини.

Політ дівчина перенесла нормально, лікар схвалив, і сказав, що це ніяк не зашкодить плоду.

У цьому місці Даша ще ніколи не була, і поки що їй дуже подобається, особливо погода.

Нагадавши, дружина Добриніна Даша Квіткова розповіла про викидень: "вийшла в сльозах". Даша Квіткова розповіла, що їй довелося пережити

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова вперше показали сина: "В пологовому будинку". Микита Добринін поділився кадрами з УЗД, на яких відображена їхня дитина

Також "Знай.ua" писав, Холостяк Добринін по-доброму пожартував над вагітною квітковою: "Ростемо зі швидкістю Формули-1".