Відома українська блогерка, переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" і дружина Микити Добриніна Дар'я Квіткова похизувалася величезним вагітним пузом перед своїми заздрісними підписницями.

Цього разу дівчина заявила, що вже не влазить в одяг і щоранку вона шукає щось нове. Про це стало відомо завдяки серії Stories Дар'ї Квіткової в мережі Instagram.

Історія Дар'ї Квіткової, скріншот: Instagram
Історія Дар'ї Квіткової, скріншот: Instagram

"Ростемо зі швидкістю Формули 1. І щоранку у нас однакова проблема "що надіти". Я росту після силових тренувань, Даша росте і без них.", - розповів Микита Добринін у себе в історії, яку репостнула Дарина.

Далі у Дар'ї з'явилося ще кілька цікавих історій, в яких вона показала, як починати ранок з "краси".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Історія Дар'ї Квіткової, скріншот: Instagram
Історія Дар'ї Квіткової, скріншот: Instagram

"Цей ранок я хочу почати з краси, з природної краси. Тільки блиск для губ. Жодного фільтра, масок, або тональної основи. Я виставляла до себе в профіль відео, де я сонна ненафарбована, десь опухла, десь така гарна, яскрава. Я люблю себе будь-якою. І такою, і такою. Суть в тому, що зараз в інтернеті дуже багато фотошопу. Цей фотошоп породжує якусь невпевненість в собі, комплекси в собі...", - розповідає Дар'я Квіткова.

Раніше повідомляли, чоловік Квіткової Микита Добринін розповів новому "Холостяку" про труднощі проєкту: "Це неможливо".

Як повідомляв Знай.uа, Добринін полишив вагітну Квіткову і переключився на Цибульську: "Треба зав'язувати".

Знай.uа писав, дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова розповіла, чим обернулася вагітність: "Легка тормознутість".