Всесвітньо відома співачка зі Сполучених Штатів Америки Біллі Айліш, яка за короткий час змогла завоювати серця мільйонів підлітків по всьому світу зі своїм хітом "Bad guy", продовжує радувати шанувальників новими кадрами з життя. На це раз Біллі показала своїм хейтерам, куди її потрібно поцілувати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Біллі Айліш в мережі Instagram.

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

"Поцілуй мене", - коротко підписала публікацію Біллі Айліш.

Цікавий той факт, що Біллі та ще гумористка. Прямого тексту, щоб хтось її поцілував саме в те саме місце - немає. Однак дівчина розвернулася, щоб похизуватися своїми широкими джинсами, і постала перед камерою не передом, а тим самим місцем, куди потрібен "кісс".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Віддані шанувальники вже встигли залишити більше 6 мільйонів лайків, а також сотні тисяч коментарів, де точно знайшлося місце для гарячих дискусій.

Це ще не все, такі випади від співачки не просто капризи або випадкові перепади настрою. Нагадаємо, що Біллі Айліш переслідує божевільний фанат, який погрожує її вбити. Про це повідомило видання TMZ, опублікувавши витяги з офіційної скарги, поданої співачкою у поліцію.

Біллі, якій в грудні минулого року виповнилося 19 років, була змушена звернутися до правоохоронців. З'ясувалося, ще з серпня у неї з'явився переслідувач - Джон Херл, який вже мало не довів зірку до нервового зриву.

Раніше повідомляли, Біллі Айліш, яка стала блондинкою, здивувала схожістю з Іриною Білик: "Виглядаєш наполовину мертвим".

Як повідомляв Знай.uа, "Сором'язлива" Біллі Айліш радикально змінила імідж: нова Мерлін Монро.

Знай.uа писав, Біллі Айліш переслідує божевільний фанат, чекає біля будинку і шле погрози: "Ти помреш!".