З міста Хмельницький прийшли новини про справжню жіночу любов і силу духу. Тут вдова українського захисника, героя і загиблого бійця бригади "Холодний Яр" Миколи Неживого Марія, до річниці смерті свого чоловіка, розмістила в місті 10 білбордів з його знімками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації ОМБ "Холодний Яр".

Публікація ОМБ" Холодний Яр", скріншот: Facebook
Публікація ОМБ" Холодний Яр", скріншот: Facebook

"У Хмельницькому вдова загиблого Миколи Неживого Марія до річниці смерті свого чоловіка розмістила в місті 10 білбордів з його фотографіями. Її ініціативу щодо вшанування пам'яті полеглого героя підтримала Хмельницька міська рада.

Це хороший приклад, який слід перейняти й іншим населеним пунктам України, місцевим громадам. Адже кожен повинен знати і пам'ятати своїх земляків, які віддали своє життя в російсько-українській війні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що Микола неживий, позивний "Механ", сержант 93 бригади Холодний Яр, загинув 8 квітня 2019 року від осколкового поранення в шию в результаті обстрілу позицій біля Донецького аеропорту. Похований у Хмельницькому, цвинтар "Раково", Алея Слави.", - повідомляють українські захисники.

Публікація ОМБ "Холодний Яр", скріншот: Facebook
Публікація ОМБ "Холодний Яр", скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що 93-ю бригаду називають однією з найбоєздатніших у ЗСУ. Як розповів командир Брижанський, якби його попросили описати трьома словами навчання 93-ї бригади на полігонах перед новою ротацією - це було б "50 Відтінків наступу". "Холодноярці". Адже бійців вчили відвойовувати захоплені території за різних погодних умов та з різною технікою, відпрацьовували мінну безпеку та антиснайпінг.

Раніше повідомляли, командир легендарної 93-ї розповів, як воїнам ЗСУ вдається вистояти проти ворога: "Головне - не втратити контакт з противником".

Як повідомляв Знай.uа, українського воїна зачепили осколки від мінометів ворога: перемир'я тільки сниться.

Знай.uа писав, Володимир Зеленський терміново зустрівся з Головою Військового комітету НАТО.