Сенсаційна українська реперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Цього разу знаменитість вирішила презентувати кліп до одного з треків "Читаю реп".

Новий пост Alyona Alyona виставила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Так, своїм новим кліпом і піснею реперша вирішила підняти тему імміграції українців, які і раді принести користь суспільству рідної країни, але їх ніхто не визнав і їм нічого не залишалася, як виїхати в інші країни і творити історію там.

"синдром іммігранта"

Новий альбом Galas вже в мережі, а разом з ним презентую і кліп до одного з треків "Читаю реп" ✊

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Кажуть, де народився - там і пригодився. Але скільки людей з України хочуть бути корисними і шукають своє місце під сонцем? Скількох людей не визнали тут і вони поїхали закордон творити історію там і, тільки після їх визнання в інших країнах, на Батькіащині про них заговорили.

Як їм було на початку, що вони відчували, як приймали не рідний менталітет? Як вчиняти талановитим українцям зараз, коли тут вони оббили всі пороги, але так і не знайшли відгуку до своїх талантів?

І як в собі сприймати той «талант» - це дар чи це тягар?

Українцям до болі знайома тема пошуків кращої долі, незалежно від того, чи шукають вони кращі умови праці у Польщі чи розраховують на ліпшу долю у Канаді. Цим треком я хочу розкрити перші переживання та перші спогади людини, яка любить свою країну до сліз, але так часто буває не вдома.


Мені цікаво, чи є серед вас ті, хто працює чи працював закордоном? Напишіть у коментарях під цим відео",- написала знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пишногруда Alyona Alyona прикрила голе тіло прапором України: "Об'єми патріотизму"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пампушка Alyona Alyona прикрила оголені груди часточками фруктів: "Пупок вийшов з чату"

Також «Знай.иа " писав, що Пампушка Alyona Alyona засвітилася поруч з Beyonce і виявилася яскравішою: "не качаю прес"