У Красноярську чоловік в стані алкогольного сп'яніння затягнув з під'їзду в свою квартиру 9-річного хлопчика і поранив його ножем в шию. Дитина зараз в реанімації після операцію. Стан школяра оцінюється як середнього ступеня тяжкості.

Інцидент стався 8 квітня в мікрорайоні Взлетка. За даними місцевих ЗМІ, двоє дітей йшли в гості з занять з англійської. Вони зайшли в під'їзд. Раптово п'яний чоловік вискочив з квартири і силою затягнув одного з хлопчиків до себе.

У квартирі зловмисник вдарив дитину ножем у шию. Затримати чоловіка допоміг місцевий житель. Він утримував його до приїзду правоохоронних органів.

За словами сусідів, в якийсь момент вони почули з однієї з квартир крики дитини. Коли їм вдалося відкрити двері, поранений у шию хлопчик лежав на балконі. Він був при свідомості, а п'яний 46-річний господар квартири намагався скинути жертву з вікна.

Стан школяра оцінюється як середнього ступеня тяжкості. Чоловік, що напав на нього, зізнався у злочині. Порушено кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство малолітнього".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, дорослий росіянин кинув 17-річну дружину і збезчестив 11-річну дівчинку: обидві чекають на дитину.

Як повідомляв портал Знай.uа, горе-мати пустила п'яну сльозу на очах у всієї України: "Забрала чоловіка – відібрали у мене сина!"

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську схопили пенсіонера, який познущався над 11-річною дівчинкою: завагітніла, поки мати була в церкві.