Вже в четвер, 8 квітня, на телеканалі "1+1" можна подивитися фінальні серії другого сезону комедійного серіалу "Папік".

З цієї нагоди на офіційній сторінці творців кінострічки "Квартал 95" поділилися зворушливою фотографією, на якій зображені головні актори "Папіка" Станіслав Боклан (в ролі Олександра Меркулова) і Дарина Петрожицька (в ролі Лізи Якушевої). Колеги по зйомках мило посміхаються на камеру, тримаючись за руки.

"Друзі, звертаємо Вашу увагу, що вже сьогодні о 20:15 на 1+1 покажуть фінальні серії другого сезону папіка. Будьте уважні і не пропустіть!" - йдеться в публікації.

"Дякую вам за прекрасний серіал "Папік2". Із задоволенням дивимося всією сім'єю 🔥👏👏👏", "Найкращі 🔥🔥🔥", "Відмінний серіал", - коментують глядачі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто зазначити, що дату виходу 3 сезону "Папіка" заплановано на березень 2022 року. Деякі критики висловлюють думку, що цим все не закінчиться, адже серіал знайшов величезну популярність серед українських глядачів.

Раніше ми писали про те, що зірка "Папіка" Петрожицька розповіла про стосунки з Бокланом: "Йому 61 рік, а він такий..."

Нагадаємо, Даша Петрожицька зізналася, що втратила дитину: "Він повинен був народитися 18 лютого".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Квартал 95 "показав серіал про карантин "100 тисяч хвилин разом".

Також портал Знай.uа писав, що у серіалі від творців "Папіка" стався сексизм: "Примхи Даші проти логіки Руслана".