Популярна українська співачка та зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова опублікувала цікавий момент зі своєю колегою по проєкту Настею Каменських.

В Інстаграм-сторіс Оля Полякова опублікувала малюнок, на якому зображена у поцілунку з популярною українською виконавицею Настею Каменських. Таку ж історію опублікувала і дружина репера і продюсера Олексія Потапенка (Потапа).

Фото: instagram.com/stories/polyakovamusic
Фото: instagram.com/stories/polyakovamusic

Варто нагадати, що цей факт мав місце в одному з випусків проєкту "Маска". Тоді українські виконавиці Настя Каменських і Оля Полякова поцілувалися під час шостого прямого етеру шоу "Маска". Сталося це після виступу одного з учасників проєкту – мужнього Носорога.

Загадковий персонаж виконав композицію "Вище неба", яку присвятив Поляковій. Проте артистка не повірила, що пісня звучала виключно для неї. А на зауваження Дзідзьо, що коли б вони сиділи поряд то давно б побилися, артистки вирішили доказати протилежна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Оля Полякова і Настя Каменських, кадр з відео
Оля Полякова і Настя Каменських, кадр з відео

Нагадаємо, Настя Каменських злилася з Олею Поляковою в пристрасному поцілунку на сцені шоу "Маска". Полякова поцілувалася з Каменських на "Масці"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова налякала своїх недоброзичливців лопатою: "Забирайте свої какашки". Оля Полякова налякала хейтерів лопатою

Також "Знай.ua" писав, "Хотіли б посидіти?": напівгола Полякова підкорила дискотечного коня з кокошником на голові. Дівчина поділилася творчістю від фанатів