Медсестра московської лікарні №52 запропонувала допомогу у виготовленні отрути для собак після того, як жителі підмосковного мікрорайону Путілково поскаржилися на сусідів, які не прибирають за вихованцями.

36-річна Катерина Бухонько впевнена, що "без жертв" цю проблему не вирішити. Але начальство не згідно з висловлюваннями дівчини, тому через два дні вона звільнилася за власним бажанням.

Так, 5 квітня в співтоваристві "Путілково-Life" в Instagram з'явився пост, в якому автор поскаржився на людей, які вигулюють собак під його будинком і не прибирають за ними.

Під публікацією медсестра Катерина написала: "Клас, якщо потрібна допомога у виготовленні зілля-отрути для псів, звертайтеся!", "Люди без жертв, на жаль, не розуміють, що треба за собою прибирати".

скріншот

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У ДКЛ №52 обурені висловлюванням Бухонько. Через два дні лікарня повідомила про її звільнення.

"Рідко, але трапляється, що раптом хтось переходить межу, і тоді його перестають розуміти колеги. Так сталося з людиною, яка, жартома чи, всерйоз чи, запропонував свою допомогу у виготовленні отрути, отрути для неугодних собак. Ми перевірили: лікарняні препарати не пропали, нестачі немає. Тим не менш, нам - і як лікарні, і як спільноті - не по дорозі з тими, хто запропонував сприяння у вбивстві", - зазначили в медзакладі.

Нагадаємо, під Києвом собаки знайшли притулок у несподіваному місці: "Теж хочуть у Космос!"

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік вигуляв свиню на повідку і став зіркою соцмереж.

Також портал Знай.uа писав, в Одесі активісти "прикрасили" будинок шкуродера, який задушив кота, почалася бійка.