Популярний український актор і комік, голова "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий у середу, 7 квітня, відзначив 38-річчя.

Так, до нього на "вогник" заскочила Катерина Осадча разом зі "Світським життям", щоб привітати коміка особисто і зняти святковий репортаж.

А зараз, на офіційному акаунті "Світового життя" в Instagram з'явилися свіжі кадри зі святкової репетиції "Кварталу".Так на фотографіях крім Кошового засвітилися Юрій Ткач і Олександр Пікалов.

Репост поста зробив сам Євген Кошовий собі в Stories.

скріншот: Instagram
скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"День народження без відриву від виробництва😉 Заскочили на репетиції «Вечірнього кварталу» та долучилися до привітань Євгена Кошового🥳 Святковий репортаж уже цієї суботи о 23.20",- написано в пості.

скріншот: Instagram
скріншот: Instagram

скріншот: Instagram
скріншот: Instagram

скріншот: Instagram
скріншот: Instagram

"Катя, як медсестра", "як то, дуже смішно!!!!😂Пацієнт і лікар!", "медична сестра з пацієнтом?", "Краще в респіратор, а не в масці,ефективніше буде!"- пожартували в коментарях користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Привітайте Жеку": Пікалов "злив" номер Кошового в якості подарунка на день народження. Олександр Пікалов привітав Євген Кошового з днем народження.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Євген Кошовий з " Квартал 95 "відгуляв" днюху "- з'явилася загадкова жінка: "щоб нічого за це не було..." Відомий гуморист у своє свято отримав купу подарунків, і навіть кілька " особливих"

Також «Знай.иа " писав, що Потап "відкопав" раритетне фото Кошового з волоссям на голові: "майбутній президент". Потап привітав Кошового з днем народження