Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

А нещодавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила зворушливе спільне фото зі старшою донькою Світлани, Євангеліною, трепетно привітавши її з днем народження - 9 квітня дівчинці виповнилося 10 років. На знімку щасливі бабуся і внучка позували серед численних величезних кульок, а сама Наталя побажала Єві якомога більше щастя, посмішок і сміху.

Варто відзначити, що Єва - старша донька Світлани Лободи від першого шлюбу з Андрієм Царем, в 2018 році у співачки народилася друга донька на ім'я Тільда. Обличчя молодшої дівчинки артистка активно приховує від чужих очей, як і батька малечі.

"Чому сьогодні такий прекрасний день, а у нас святковий настрій? 🤔🤔

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Це тому, що сьогодні своє десятиліття святкує найчудовіша дівчинка на Землі, наша внучечка Євангелінка! 🤗🤗

Мила іменинниця, вітаємо тебе з цим чарівним святом! 🍿🌞

Воно чарівне тому, що сьогодні ти стала старше, це твій перший справжній ювілей. 🥰🥰

А значить, сьогодні ти можеш загадати будь-яке бажання, навіть найзаповітніше, і знай - воно неодмінно здійсниться. 😎Щастя тобі, посмішок і сміху! 😄

З днем народження!!!❤️❤️

Твої дідусь і бабуся!

Любимо тебе! 💋💋💋"