Співак, чоловік Наді Дорофєєвої і ведучий одного з випусків тревел-шоу"Орел&Решка. 10 років" Володимир Дантес, переконався в тому, що Йорданія є мусульманською країною з вільними вдачами, де дівчата можуть не носити хустки і підхід досить прогресивний.

"Для мусульманського світу розроблені десятки додатків, деякі з них я скачав собі на телефон. Наприклад, мусульманське додаток для знайомств — - розповів Володимир Дантес. - Щоб знайти собі пару, необхідно вказати свою етнічну групу, релігійну течію і завантажити краще фото. Після цього можна шукати свою мусульманську любов".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Виглядає додаток практично, як Tinder-популярний в європейських країнах сервіс для знайомств. Правда, якщо європейці частіше використовують таку платформу для пошуку відносин на одну ніч, то у мусульман підхід серйозніший. А ще дівчата в мусульманській версії Tinder-часто в хіджабах або хустках.

"Кажуть, що завдяки цьому додатку відбулося вже понад 100 тисяч весіль. Ну круто ж! - вразився ведучий " Орла&Решки. 10 років " на Новому каналі. - До речі, тут ще є додаток, в якому можна замовити жертвопринесення, але з цим Ви вже якось самі розбирайтеся".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще у мусульман є спеціальний додаток, який допомагає дізнатися, халяльний продукт (чи не містить він компонентів, заборонених для вживання в їжу мусульманам-свинину, кров і т.д.) по штрих-коду на його упаковці. Є і додаток, який вчить правильно робити намаз. А найбільшою популярністю користується сервіс для молитов - він показує напрямок на Мекку, нагадує, коли пора читати молитву і містить Коран з фонетичним написанням і перекладами.

Раніше ми повідомляли, Надя Дорофєєва поскаржилася на витівки Володимира Дантеса.

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес видав 7 типів людей, які нікому не подобаються, перевірте себе.

Також "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва просить Володимира Дантеса зробити з нею "передка сюле", класика набридла.