Стало відомо про те, що в Україні стартував новий проект "Ліпсінк Баттл". Його суть в тому, що зірки українського шоу-бізнесу пародіюють інших знаменитостей - як вітчизняних, так і світових.

Таким чином повідомляється, що в суботу глядачів чекає новий випуск, в якому візьмуть участь такі знаменитості як Арам Арзуманян і Дмитро Танкович, Ольга Сумська і Даша Петрожицька, а також Влад Яма і Євген Кот. Кожен з них підготував незабутній номер.

Арам перевтілиться в Святослава Вакарчука, а його суперник Дмитро Танкович стане кумиром мільйонів - Вєркою Сердючкою. Сильне протистояння вирішить, у кого пародії виходять краще.

Далі йде пара актрис-Даша Петрожицька стане Софією Ротару, а її опонентка Ольга Сумська буде Дженіфер Лопес.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Влад Яма і Женя Кот вибрали для себе українських співачок - Джамалу і Настю Каменських відповідно.

Цікаво буде подивитися, як зірки це обіграють.

На офіційній сторінці телеканалу 1+1 в соціальній мережі Instagram учасники розповіли, які у них є спільні риси з їх персонажами.

Влад Яма зізнався, що працював колись з Джамалою в одному мюзиклі. А ось у Арама Арзумяна зі Святославом Вакарчуком спільного виявилося не так багато: "У нас знаєте скільки спільного? Нуль! Взагалі нічого".

"Сприйняття світу, в плані через гумор. Ось в цьому плані мені здається ми схожі" - говорить Дмитро Танкович про Вєрку Сердючку.

Даша Петрожицька теж не знайшла схожості з Софією Ротару, а ось Ольга Сумська заговорила про енергію, у них з Дженіфер Лопес її дуже багато.

Нагадаємо, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Раніше ми писали про те, що зірка "папіка" Петрожицька розповіла про стосунки з Бокланом: "йому 61 рік, а він такий..."

Також портал Знай.ua писав, що Влад Яма розповів про переживання, пов'язані з сином.