Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 820 тисяч чоловік.

Зараз же дівчина опублікувала фотографію на тлі масивного басейну, будучи в кросівках, штанях, кофті і розстебнутій куртці. Ксенія заговорила про життя і те, що вона представляється кожному з нас постійним вибором, адже ми щомиті повинні приймати ті чи інші рішення.

"Наше життя - це постійний вибір ! Кожну секунду ми приймаємо рішення. На що звернути свою увагу і як реагувати на те, що відбувається. Я роблю вибір на користь Щастя❤️", - йдеться в публікації.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

"Відмінний вибір!🔥🔥", "Правда🙌❤️", "круте фото❤️", "❤ ️завжди будьте такою щасливою💚", "Ксюша😍 😍 😍❤️", "Нічого не важливо в нашому житті як здоров'я і щастя❤️👏🔥🔥❤️❤️", "Ви купили будинок!?", "Щаслива!!!Нехай буде так завжди!!!!!!!❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина зробила зізнання про чоловіків: "Небезпечно мати справу"

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Тригубенко з "Холостячки" погубив справу всього свого життя: "Якби я..."

Знай.ua писав, Ксенія Мішина звернулася до фанатів через Сина: "Почав розвиватися комплекс неповноцінності"