У лютому поточного року у місті Городище до медиків за допомогою звернувся чоловік із численними тілесними ушкодженнями.

За словами чоловіка, його напередодні побили працівники поліції, які привезли його до відділу для перевірки на причетність до крадіжки та шахрайства. Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

"За даними слідства, 6 лютого 2021 року до лікарні за медичною допомогою звернувся громадянин із численними тілесними ушкодженнями та повідомив, що його побили працівники поліції. Встановлено, що напередодні чоловіка доставляли до відділу поліції для перевірки його причетності до крадіжки та шахрайства. За цим фактом двом дільничним інспекторам відділу поліції вже було повідомлено про підозру у катуванні та застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.", - йдеться у повідомленні. Офіс генерального прокурора

Побиття затриманого, фото: Офіс генерального прокурора
Побиття затриманого, фото: Офіс генерального прокурора

Зазначається, що спершу за цим фактом повідомили про підозру двом дільничним інспекторам відділу і відправили їх під варту. Проте під час розслідування виявилось, що до катувань, ймовірно, причетні ще троє. Зокрема це начальник та двоє співробітників відділку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У результаті, одному з оперативників та начальнику повідомили про підозру у катуванні та затриманні особи із подальшою відмовою визнати факт затримання. Водночас правоохоронцю, який безпосередньо не брав участі у катуванні, проте знищував сліди його вчинення – за фактом приховування злочину.

За цією ж статтею підозру також вручили начальнику відділу. Наразі вирішується питання про обрання всім трьом запобіжних заходів.

За даними слідства, упродовж декількох годин чоловіка били, вдягнутого у кайданки, руками та ногами по голові, обличчю та тулубу, вибивши чотири передніх зуби. Таким чином правоохоронці намагались отримати від нього зізнання, пише Зміна.

Поліційний відділок, скріншот із відео
Поліційний відділок, скріншот із відео

Нагадаємо, з'явилося відео побиття підлітками героя АТО: світить 3 роки в'язниці. Поліцейські встановили осіб, причетних до побиття учасника АТО

Як повідомляв портал "Знай.ua", дві киянки "відсвяткували" локдаун стріляниною з вікон. Інцидент стався у ЖК Метрополія

Також "Знай.ua" писав, у Києві радикали з Росії б'ють перехожих, прикриваючись боротьбою з алкоголем. Праворадикали жорстоко побили хлопця, який випивав у громадському місці