8 квітня 2021 року, стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський вирушив на Донбас з робочою поїздкою.

Глава держави відвідав передні позиції оборони. На офіційній сторінці офісу Президента в соціальній мережі Instagram, за якою стежать понад 250 тисяч осіб, продовжують з'являтися публікації, пов'язані з цією поїздкою на Донбас.

"Президент @zelenskiy_official провів ніч у місцях дислокації українських військовослужбовців та відвідав позиції на передньому краї оборони", - йдеться у публікації.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Закінчився другий день робочої поїздки Президента на Донбас. Минулу ніч Володимир Зеленський провів на місці дислокації військовослужбовців, які захищають незалежність України. Президент відвідав позиції на передньому краї оборони. Саме тут під час загострення загинули і були поранені українські військовослужбовці. Глава держави поспілкувався із захисниками та вручив їм нагороди. "Щодня ви проявляєте патріотизм і самовідданість, захищаючи Україну. Бережіть себе", - сказав Володимир Зеленський", - йдеться на кількох слайдах у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram
Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Зеленський поділився ексклюзивними кадрами з Авдіївки: "Промка. Бруси"

Як повідомляв "Знай.ua", американські дипломати побачили Донбас своїми очима: "Переконалися в присутності окупантів"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський звернувся до воїнів ЗСУ, особисто прибувши на Донбас: "Кожна"