Відома українська телеведуча, блогерка і незмінний "Ревізор краси" Олена Філонова продовжує радувати своїх глядачів і шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше одного мільйона чоловік.

Зараз вона постала в напівоголеному образі, лежачи на ліжку з курчатами в білизні. Олена вирішила обговорити, що все ж корисніше - пихкати у тренажера в залі або ж з сигареткою біля мангала. І після цього Філонова виділила легендарних особистостей і те, у скільки вони померли.

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

Наприклад, винахідник спортивної бігової доріжки - в 54 роки, гімнастики - на 57-му році життя, чемпіон світу з бодібілдингу помер на 41-му році життя, а Марадона в 60 років.

"А ось: винахідник KFC помер у віці 94 років. Інвестор Nutella помер у віці 88 років. Винахідник турецького шурме і стейка помер у віці 104 років. Винахідник і виробник сигарет Вінстон помер у віці 102 років. Винахідник опіуму загинув в результаті землетрусу у віці 116 років. Винахідник віскі Hennessy помер на 98-му році життя. Винахідники афганської їжі (кабелі, Манто і чаплі Кебаб) живі. *Як це лікарі прийшли до висновку, що вправи продовжують життя?*",- заявила Олена Філонова в публікації.

Навіть кролики, завжди рухливі, живуть всього два роки. Черепахи, що не набирають обертів, до 400 років.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Олена Філонова влипла в конфлікт з учасницею "МастерШеф": "Нас ображати не треба"

Як повідомляв "Знай.ua", "Це бридко було": напівгола Олена Філонова прокинулася у ванній після дня народження

Знай.ua писав, Ревізор краси Олена Філонова похвалилася трусиками з дорогоцінними каменями: "Пояс вірності"