Стало відомо, що на 51-му році життя помер репер DMX.

Популярний американський виконавець Ерл Сіммонс зовсім недавно потрапив до лікарні міста Уайт-Плейнс штату Нью-Йорк з серцевим нападом. Попередньо, це сталося через передозування наркотиками. Разом з ним в медустанові перебувала його перша дружина, наречена Дезіре Ліндстром, а також мати Арнетт Сіммонс.

DMX, скріншот: Youtube
DMX, скріншот: Youtube

Протягом 30 хвилин лікарі намагалися реанімувати репера і зуміли врятувати йому життя. Однак після цього DMX все ж залишався у вегетативному стані. Ерла продовжував жити завдяки апарату життєзабезпечення, але мозкова активність була не невисокому рівні.

DMX, скріншот: Youtube
DMX, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

DMX помер у колі сім'ї. А офіційною причиною смерті стала важка передозування наркотиками. Незадовго до загибелі стало відомо, що у репера відмовили нирки і печінку. Нейрологічні тести не показували ніяких поліпшень, тому родичам належало складне рішення - відключити системи життєзабезпечення.

DMX, скріншот: Youtube
DMX, скріншот: Youtube

У його репертуарі є безліч хітів, таких як "Where The Hood At", "Ruff Ryders 'Anthem", "X Gon' Give It To Ya", яка звучала в "Дедпулі", "Get At Me Dog" та інші.

DMX, скріншот: Youtube
DMX, скріншот: Youtube

Нагадаємо, відомий музикант загримів у реанімацію: мозок сильно пошкоджений, залишається молитися

Як повідомляв "Знай.ua", Will.i.am і союзник Ілона Маска розробили маску від ковіда: підсвічування і підсилювач голосу

Знай.ua писав, Nike заблокували продаж "кросівок Сатани" від Lil Nas X: чорнило з кров'ю співробітників