9 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував шостий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього дев'ять учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре, Юлія Карнаух, Катерина Жук і Єлизавета Крутікова. Михайло вирішив не давати більше троянди на побаченнях. На офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація, в якій дівчина вирішили долучити українців до захисту тварин.

Учасниця "Холостяк", фото: Instagram
Учасниця "Холостяк", фото: Instagram

"Робити добрі справи - це про проект "Холостяк"! Закликаємо кожного дбати про друзів наших молодших☺ Фотопроект на підтримку тварин від учасниць 11 сезону "Холостяк"❤ ️а ви допомагаєте тваринам? Діліться своїми історіями в коментарях", - йдеться в публікації.

Учасниця "Холостяк", фото: Instagram
Учасниця "Холостяк", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще
"Юля 🐰 скоро поїде додому🙈", "Мені подобається як мислить холостяк....молодець! Він шукає порядну, чисту, з природною красою. Шкода тільки, що макіяж був присутній. Обман", "Молодці, що зробили такий пост. такі речі потрібно популяризувати, будь-якими доступними способами", "Косметику то змили, а ботокс нікуди не подівся. І все одно нафарбовані, бо прищі нікуди не подінуться в останньому вагоні, за яким вони тут ганятися)))", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Учасниця "Холостяк", фото: Instagram
Учасниця "Холостяк", фото: Instagram

Нагадаємо, Юля "Зайка" зізналася, як змушує "Холостяка" Заливако бігати за нею: "Це як танець"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Заливако попрощається з однією з фавориток "Холостяк 11": "Проект покине - Ліза"

Знай.ua писав, українцям показали учасниць "Холостяка" в кращих нарядах: "Витвір мистецтва"